• гр. Пловдив, ул. Славянска 61
  • +359 88 783 43 56
  • office@glassauto.eu

 

Услуги - ремонт и лепене на спукани авто стъкла, полиране на фарове

Ремонт и лепене на спукани стъкла, премахване на шупли и дефекти

Ако се появи пукнатина или шупла по предното стъкло на вашия автомобил,не винаги се налага то да бъде подменено с ново! Просто се свържете с нас и ние ще се погрижим за това с нужното внимание и професионализъм! По този начин ще спестите много пари и време!

Технологията с помощта на която се извършват корекциите по стъклото е открита през 70-те години в САЩ. И до днес различни фирми работят върху усъвършенстването на инструментите и фото-полимерите които се използват. В резултат на това,мястото върху което са направени съответните манипулации се сдобива със 100% здравина и до 90% оптична яснота.

Добре е да знаете,че колкото по-своевременно бъде извършен ремонта,толкова по-качествен ще бъде той! Влагата и замърсяванията попаднали върху проблемното място възпрепятстват проникването на фото-полимерите, а това от своя страна оказва влияние върху крайния резултат. Затова не се колебайте ,а ремонтирайте вашето стъкло докато все още е възможно!

Извършваме ремонт автостъкла на автомобили, камиони и автобуси, както и на посочен от вас адрес, ако това се налага!

Премахване на шупли и дефекти

Страницара е в процес на изработка

Полиране на фарове

Захабените фарове не са само естетически проблем! Помътнелите стъкла възпрепятстват преминаването на светлината и по този начин вашите фарове не осветяват оптимално! Ние можем да премахнем тези нежелани ефекти и фаровете ви да заблестят отново!
Полирането на фарове е дълъг процес, при който се използват различни видове шкурка и пасти. При тази процедура се отстранява изгорялото и захабено лаково покритие на фаровете, докато се получи гладка и чиста повърхност.След приключване на ремонта вашите фарове ще изглеждат като нови! Дайте шанс на фаровете си да се докажат,а на вашия автомобил един нов облик! Вие от друга страна ще получите повече светлина на пътя!

Други услуги

Страницата е в процес на разработка